Καλώς ήρθατε

Στο κέντρο φυσικοθεραπείας P.H.C.

Το P.H.C. είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο Φυσικοθεραπευτικής Αποκατάστασης, Εμβιομηχανικής Ανάλυσης και Έρευνας. Στηριζόμενο στα νέα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες, για εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2002.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο όσον αφορά το υψηλό επίπεδο γνώσεων, εκπαίδευσης και εμπειρίας, όσο και των νέων τεχνολογικών εφαρμογών, είναι αυτό που θα μας δώσει το μέγιστο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση της αιτίας και όχι μόνο των συμπτωμάτων, επιτυγχάνoντας με αυτόν τον τρόπο μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα.

Η εξειδίκευση και η καινοτομία των θεραπευτικών πρωτοκόλλων έχουν αναδείξει το P.H.C. – εδώ και σειρά ετών – σε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποίο εμπιστεύονται πολλοί επαγγελματίες αθλητές για την ασφαλή και γρήγορη αποκατάστασή τους.

Στο Κέντρο μας εφαρμόζουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας σε Παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης, Αθλητικές Κακώσεις, Παθήσεις του Άνω Άκρου, Νευρολογικές παθήσεις, Αναπνευστικές Παθήσεις, Γηριατρικές Παθήσεις, Χρόνιο Πόνο και Λεμφοίδημα.

Τα προγράμματα Φυσικοθεραπείας είναι απολύτως εξατομικευμένα, βασισμένα κυρίως στην Κινησιοθεραπεία (Θεραπευτική Άσκηση), σε Τεχνικές Αποκατάστασης και στην χρήση ειδικού Φυσικοθεραπευτικού Εξοπλισμού.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, με ατομικούς θαλάμους θεραπείας, κλιματισμό, υδροθεραπεία, γυμναστήριο κ.ά.

​Το Κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο από τους κατοίκους των νοτίων προαστίων όσο και από το ευρύτερο λεκανοπέδιο της Αττικής.

error: Content is protected !!